[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.4″][et_pb_row _builder_version=”3.27.4″][et_pb_column _builder_version=”3.27.4″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ hover_enabled=”0″]

or mange av oss er det en utfordring å skulle lage sunne og næringsrike middager i en hektisk hverdag. Altfor ofte faller valget på lettvinte løsninger som sparer tid, men som er næringsfattige og lite gunstige for en selv og resten av familien.

En bedre løsning vil være å bestille sunne, spiseklare middager fra Spisriktig.no.

Bestill din middag her

Spisriktig.no tilbyr hjemmelagde spiseklare retter til familier og enkeltpersoner levert hjem på døren. Middagen lages fra bunnen av med sunne råvarer og ingredienser. Maten blir tilberedet og pakket rett før levering slik at den er holdbar i kjøleskapet hele uken.

Når du bestiller fra Spisriktig.no kan du velge blant et rikelig utvalg av pakker og matretter tilpasset deres behov og ønsker. Bestselgeren er Standardpakken, en komplett middagsmeny som er variert, sunn og næringsrik med en riktig sammensetning av proteiner, karbohydrater og fett.

De tilbyr også menyen Sunn & Lett som er en lettere variant med færre kalorier og sunnere tilbehør. Er du blant dem som ønsker et lavere inntak av karbohydrater kan du velge Lavkarbo-pakken. Spisriktig.no ønsker å bidra til at mennesker i alle aldre kan nyte sunne og gode måltider, og har derfor en egen pakke tilpasset deg som er senior.

Nytt i høst er Vegetarpakken med varierte og nydelige vegetarmiddager.

 

Bestill din middag her

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Share
Go Top