[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.62″]

Lavkarbo

lcLavkarbokosthold betyr at mengden karbohydrater i kosten reduseres til fordel for økt inntak av proteiner og/eller fett. Lavkarbokosthold anvendes for vektnedgang eller vektstabilisering. Man anser lavkarbo som et kosthold der inntaket av karbohydrater er mellom tilnærmet null og 150 g per dag.

Der hvor inntaket er så lavt at ketose oppstår så snakker man om ketogene dietter, som er en av mange retninger innen lavkarbo.

SpisRiktig kan tilby Deg som går på denne dietten ferdiglagde middager med lavt karbohydratinnhold levert hjem på døren!

  • Velg middag for for 4,5,6 eller 7 dager
  • Varierte middager.
  • Kjørt hjem på døren søndager og onsdager

DETTE KAN VI LEVERE HJEM TIL DEG FRA KUN 459,- pr. uke

For å velge lavkarbomiddager, bestill en av våre pakker, velg antall middager og dager, og huk av for Lavkarbo under “Andre valg” slik du ser på bilde til høyre.

 

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://www.spisriktig.no/produkt/middagspakker/?pakke=Lavkarbo&antpersoner=1&dager=4″ url_new_window=”off” button_text=”Klikk her for å bestille!” button_alignment=”left” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#81d742″ button_letter_spacing=”0″ button_icon=”%%114%%” button_icon_placement=”left” button_letter_spacing_hover=”0″ button_text_size=”28″ button_border_radius=”10″ _builder_version=”3.0.62″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Go Top