Meny
Sunn & Lett: Samme retter men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.
Lavkarbo: Samme retter men har erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker
Underveis i bestillingen, og hver mandag innen kl. 23:59 kan du velge hvilke av rettene du ønsker levert neste levering. Så hvis du ikke liker fisk så kan du la være å velge fisk.
Uke 15
Leveres 7 april
-
KYLLING
kylling stekt med hvitløkssmør, rosmarin, persille, sitron og et hint av hvitvin for en uslåelig smak. serveres med bakte grønnsakar og knust potet
Allergener: melk, selleri, sulfit -
STORFE/LAM
Langidsbakt Ratatouille med okse: En rik blanding av friske grønnsaker, skåret tynt og ovnsbakt sakte for maksimal smak. Den krydrede tomatpuréen komplementeres av et dryss av urter, mens olivenolje og hvitløk fullfører retten.
Allergener: gluten -
FISK
Opplev en smak av autentisitet Karahi, tilberedt med marinert scampi, kokt i en krydret tomatsaus, fylt med friske tomater, ingefær, og et hint av varme krydder. Serveres med dampet basmatiris
Allergener: skalldyr, gluten i naan -
SVIN
Kremet Bacon Carbonara er en klassisk italiensk kremet pasta. Bacon, sopp og løk blir kokt sammen og vendt inn i en ostefull, rik eggeplommesaus
Allergener: gluten, egg, laktose -
PASTA
Kremet Bacon Carbonara er en klassisk italiensk kremet pasta. Bacon, sopp og løk blir kokt sammen og vendt inn i en ostefull, rik eggeplommesaus
Allergener: gluten, egg, laktose -
KARBONADEDEIG
Beef Tacos - kjøttdeig, små maistortillas, revet ost, Frijoles refritos, ristet mais, rømme, guacemole, pico de gallo, frisk koriander, limebåte, serveres med red Mexican rice
Allergener: melk, sulfit, hvitløk -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 16
Leveres 14 april
-
KYLLING
Kylling korma, kremt saus med mør kylling og kikerter serveres med ris.
-
STORFE
Karbonader med smørdampet kål, gulerøtter og stekt løk. Stekte poteter og fyldig brunsaus binder måltidet sammen. Toppet med karameliserte løk og tyttebær.
Allergener: Melk, Gluten -
FISK
Laks og fiskekaker, servert på en seng av potetmos og råkostsalat. Akkompagnert av en kremetsmørrsaus og purre.
Allergener: Fisk, Melk, Sulfitt -
SVIN
Hjortegryte med Aromasopp og Laurbærblad, Mørt grytekjøtt av hjort, langsomt kokt i en rik kremet fløte saus, sammen med sautert aromasopp og aromatiske krydder. Serveres med kokte poteter og tyttebær.
Allergener: Melk -
PASTA
Provencal kremet pasta, med parmesanbaktsopp, asparges bønner, fenikkel, bakte cherrytomat (melk,hvete, sulfit) Allergi: melk,hvete, sulfit
-
KARBONADEDEIG
Kjøttboller med bakte rotgrønnsaker, kombinert med solmodne cherrytomater i en kremet saus med pesto. Serveres med ris, og gylne stekte squash-skiver.La sommerens varme omfavne deg midt i vinteren med denne forfriskende .
Allergi: Melk,selleri -
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 17
Leveres 21 april
-
KYLLING
BBQ grillet kylling, servers med bulgur, blandet med bakte grønnskaer og urter,. Allergener: gluten
-
STORFE/LAM
Grillet burger med cheddarost, burgerdressing, sylterødløk, grillet paprika, Chipotle colesaw, potetbåter og briochebrød. Allergener: melk, egg, sennep,sulfit hvete
-
FISK
Fish & Chips, fritert torsk med ovnstekte potetbåter, grov ertepurre med mynte, remulade og sitronbåter Allergener: fisk,sulfitt,egg,sennep,hvete
-
SVIN
Svinefilet teriyaki med stekte grønnsaker, og pasta. saftig ytrefilet av svin, serveres på en seng av stektegrønnsaker og chili som er vendt inn i pasta og en søt soyabasert saus med smak av sesam. Allergener: gluten, selleri
-
PASTA
Kremet fusilli med kylling, bakte grønnsaker, Serveres med et dryss av parmesan. (gluten, melk)
-
KARBONADEDEIG
Kremet fusilli med kjøttboller, pesto med bakte grønnsaker, Serveres med et dryss av parmesan. Allergener: gluten, melk
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 18
Leveres 28 april
-
KYLLING
Kylling bali, mørt kyllingkjøtt, i en kremet kokkos saus med paprika, annanas og ris. allergier:
-
STORFE
Boeuf bourguignon en fransk klassiker. En fyldig kjøttgryte med masse smak, oskekjøtt, perleløk, gulrot, sjampinjong og urter, serveres med knuste poteter. Allergener:
-
FISK
Pasta med scampi i en kremet sitronsaus, toppes med aspargesbønne gremolate og parmesan. allergener: skalldyr, gluten, melk
-
SVIN
Momofuku bo ssam langtid stekt svinenakke. Denne fantastiske møre retten fra Korea, servers med kimchi, grønnsaksjulienne, dampetris og sesamsaus, Allergener: soya, sesam, hvitløk,sulfitt
-
PASTA
Pasta med scampi i en kremet sitronsaus, toppes med aspargesbønne gremolate og parmesan. allergener: skalldyr, gluten, melk
-
KARBONADEDEIG
Chili con carne med chipotle, ris, maistortilla, rødkålslow med mais, ost, rømme.(hvete,melk,sulfitt,hvitløk)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 19
Leveres 5 mai
-
KYLLING
Grillet gårdskylling, serveres med bakte rotgønnsaker med kikerter, småpoteter og en kremet grønnpepper saus (melk,,sulfitt)
-
STORFE/LAM
"Kjøttboller i tomatsaus med harissa(hvitløk) Grillet kylling,tortilla,Patatas bravas Tomatfetasalatsalat (melk, sulfit)"
-
FISK
Tandoorfisk med kremet agurkdressing og ris: Sei marinert i autentiske tandoorikrydder, grillet og servert med en forfriskende agurkdressing og ris. Med hint av koriander og chili, (: Fisk, melk)
-
SVIN
pasta carbonara, den tradisjonell romersk retten, med bacon med sopp. (gluten, hvitløk, melk)
-
PASTA
Lasgne a la bolognese, fyldig klassisk hjemmelaget lasagne med grønnlinser , med tomatsalat og hvitløksbørd.(gluten, soya,)
-
KARBONADEDEIG
Norsk klassiker, kjøttkaker i brunsaus med stuetkål, poteter og tyttebær.(lakto)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete
Uke 20
Leveres 12 mai
-
KYLLING
Kylling med sitron og hvitløk, grillet grønnsaker, spicy coleslaw, bulgur, yoghurt dipp (melk, sesam,egg,sennep,sulfitt,hvitløk)
-
STORFE
Viltgryte med rotgrønnsaker, koktepoter og tyttebær(melk,selleri, sennep)
-
FISK
Bacalao. Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her i Norge er versjonen med potet og tomat den mest populære (fisk)
-
SVIN
"Langtidsstekt porkbelly med 3 flavour sauce: Balansen mellom kjøttet og den unike sausen skaper en herlig smakssymfoni. asiatisk coleslaw og ris [hvitløk, fisk, sulfitt] "
-
PASTA
Kremet Squash Lasagne. Dykk inn i en fyldig lasagne med smakfulle lag av saftig squash, mild ricotta, og smeltet cheddar, alt sammenbakt til perfeksjon. Med hint av frisk løk og hvitløk, samt en rik tomatsaus, (Melk, hvitløk)
-
KARBONADEDEIG
Kjøttboller med tomat, grønnsaks cassoulet og tomatsaus, bakte småpotet (sulfitt,selleri, sennep, hvitløk)
-
PANNEKAKER
Med syltetøy
Allergener: egg, melk, hvete