Handlekurv

Sunn og Lett

[et_pb_section bb_built=»1″][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»3.0.62″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid»]

Sunn og Lett

Ferdiglagede, sunne, næringsrike og gode middagsretter med lite kalorier og sunne ingredienser – levert hjem på døren!

Alle bør få muligheten til å nyte deilige, smakfulle og sunne middagsretter.
Vi hjelper deg med å legge til rette for en forenklet hverdag med gode og sunne matopplevelser, til tross for en hektisk timeplan.

Vi setter sammen og leverer en komplett middagsmeny som er variert, sunn og næringsrik med en riktig sammensetning av proteiner, karbohydrater og fett. Type rett vil variere fra uke til uke. Og det beste med det hele er at du får det rett hjem på døren.

  • 300-400 kcal pr. middag
  • Middagene vi leverer er helt ferdiglaget og klar til oppvarming
  • Middagene bør oppbevares i kjøleskap frem til de skal brukes
  • Middagene blir levert hjem til deg på søndager og onsdager

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=»3.0.62″ button_text=»Bestill her!» button_url=»https://www.spisriktig.no/produkt/middagspakker/?viskalorier=1&pakke=Sunnoglett&antpersoner=1&barn=0&dager=4″ url_new_window=»off» button_alignment=»left» background_layout=»light» custom_button=»off» button_letter_spacing=»0″ button_icon_placement=»right» button_letter_spacing_hover=»0″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Meny

Sunn & Lett: Samme retter men mindre karbohydrater og mer grønnsaker.
Lavkarbo: Samme retter men har erstatninger for potet, ris og pasta og mer grønnsaker

Underveis i bestillingen, og hver mandag innen kl. 23:59 kan du velge hvilke av rettene du ønsker levert neste levering. Så hvis du ikke liker fisk så kan du la være å velge fisk.